Publication output

Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat].

About the publication

Record:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 16.
Year:
2017
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
KOVALÍK Pavol
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
UVMP share:
85 %
Edition:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice
Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie
CD ROM, S. 16
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89738-12-0
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak