Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na chemické zloženie a senzorické parametre prsnej svaloviny brojlerov [Effect of feeding of prefermented feed on chemical composition and sensory profile of chicken breast meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 16.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
55 %
10 %
10 %
10 %
KOVALÍK Pavol
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
Podiel UVLF:
85 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice
Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie
CD ROM, S. 16
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-12-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský