Publication output

Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele [Freshness of marketed meat - definitions and indicators].

About the publication

Record:
TUREK, Peter. Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele [Freshness of marketed meat - definitions and indicators]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 75-81.
Year:
2017
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, BÍREŠ Jozef, PAULSEN Peter
Edition:
19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry
19. Food products safety and quality management - human health (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 75-81
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-42-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak