Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele [Freshness of marketed meat - definitions and indicators].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter. Čerstvosť výsekového mäsa - pojmy a ukazovatele [Freshness of marketed meat - definitions and indicators]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 75-81.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
100 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, BÍREŠ Jozef, PAULSEN Peter
Vydanie:
19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry
19. Food products safety and quality management - human health (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 75-81
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-42-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský