Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat].
About the publication
Record:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
Year:
2018
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
60 %
10 %
HUDÁK Marek
8 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
1 %
ČERTÍK Milan
1 %
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany
S. 124-127
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1813-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak