Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
60 %
10 %
HUDÁK Marek
8 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
1 %
ČERTÍK Milan
1 %
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany
S. 124-127
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1813-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský