Publication output

Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products].

About the publication

Record:
PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products]. In: Kvalita mäsa : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1678-2, s. 141-147.
Year:
2017
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
PRIBULA Milan
40 %
UVMP share:
60 %
Autori vydania:
DEBRECÉNI Ondrej, VAVRÍKOVÁ Iveta, BÍRO Daniel, GÁLIK Branislav
Edition:
Kvalita mäsa
Meat quality
zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017
S. 141-147
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1678-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak