Publikačný výstup

Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products].

Informácie o publikácii

Zápis:
PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products]. In: Kvalita mäsa : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1678-2, s. 141-147.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
PRIBULA Milan
40 %
Podiel UVLF:
60 %
Autori vydania:
DEBRECÉNI Ondrej, VAVRÍKOVÁ Iveta, BÍRO Daniel, GÁLIK Branislav
Vydanie:
Kvalita mäsa
Meat quality
zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017
S. 141-147
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1678-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský