Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products].
About the publication
Record:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
Year:
2017
Category:
BDE - Professional work in other foreign magazines
Authors:
30 %
12 %
CIMBOLÁKOVÁ Iveta
1 %
UVMP share:
99 %
Edition:
Maso
Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38
Country of issue:
Czech Republic
ISSN:
1210-4086
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak