Publication output

Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products]

About the publication

Record:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov : [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
Year:
2017
Category:
BDE - Professional work in other foreign magazines
UVMP share:
99 %
Edition:
Maso
Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38
Country of issue:
Czech Republic
ISSN:
1210-4086
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak