Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products].
Informácie o publikácii
Zápis:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
Rok vydania:
2017
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
30 %
12 %
CIMBOLÁKOVÁ Iveta
1 %
Podiel UVLF:
99 %
Vydanie:
Maso
Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský