Publication output

Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines].

About the publication

Record:
PRIBULOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 47-48.
Year:
2019
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
PRIBULOVÁ Eva
60 %
UVMP share:
40 %
Autori vydania:
DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Edition:
Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice
62nd Student Scientific Conference
zborník abstraktov 62. ročníka
S. 47-48
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-618-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak