Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines].
Informácie o publikácii
Zápis:
PRIBULOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie na obsah fenolov a antioxidačnú aktivitu bielych vín [Effect of maceration on fenolic content and antioxidant activity of white wines]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 47-48.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
PRIBULOVÁ Eva
60 %
40 %
Podiel UVLF:
40 %
Autori vydania:
DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Vydanie:
Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice
62nd Student Scientific Conference
zborník abstraktov 62. ročníka
S. 47-48
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-618-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský