Publication output

Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production].

About the publication

Record:
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 528-533.
Year:
2019
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
VATAŠČINOVÁ Tatiana
10 %
BENEŠOVÁ Lucia
10 %
GOLIAN Jozef
10 %
UVMP share:
70 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD-ROM, S. 528-533
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-620-6
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak