Publikačný výstup

Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production].

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 528-533.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
VATAŠČINOVÁ Tatiana
10 %
BENEŠOVÁ Lucia
10 %
GOLIAN Jozef
10 %
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD-ROM, S. 528-533
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-620-6
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský