Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat].
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 206-209.
Year:
2019
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
50 %
10 %
JAĎUTTOVÁ Iveta
10 %
10 %
5 %
5 %
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
S. 206-209
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1978-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak