Publikačný výstup

Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 206-209.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
S. 206-209
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1978-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský