Publication output

Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping].

About the publication

Record:
BENEŠOVÁ, Lucia - SEMJON, Boris - MARTIŠOVÁ, Patrícia - DRDOLOVÁ, Zuzana - GOLIAN, Jozef. Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 50.
Year:
2019
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
BENEŠOVÁ Lucia
20 %
MARTIŠOVÁ Patrícia
20 %
DRDOLOVÁ Zuzana
20 %
GOLIAN Jozef
20 %
UVMP share:
20 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-619-0
Research area:
200 - Veterinary Sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
Language:
slovak