Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping].
Informácie o publikácii
Zápis:
BENEŠOVÁ, Lucia - SEMJON, Boris - MARTIŠOVÁ, Patrícia - DRDOLOVÁ, Zuzana - GOLIAN, Jozef. Analýza senzorického profilu neúdenej a údenej parenice preferenčným mapovaním [Analysis of the sensory profile of smoked and unsmoked parenica cheese by preference mapping]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 50.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
BENEŠOVÁ Lucia
20 %
20 %
MARTIŠOVÁ Patrícia
20 %
DRDOLOVÁ Zuzana
20 %
GOLIAN Jozef
20 %
Podiel UVLF:
20 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-619-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský