Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance].
About the publication
Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 55.
Year:
2019
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
95 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 55
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-619-0
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
Language:
slovak