Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance].
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 55.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 55
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-619-0
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský
URL na ARL: