Publication output

Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa.

About the publication

Record:
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. Rec. Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-627-5, 109 s.
Year:
2019
Category:
AAB - Scientific monographs published by domestic publishers
Authors:
Reviewers:
Jozef Golian, Stanislav Kráčmar
UVMP share:
89 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-627-5
Range:
109 s.
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak