Publikačný výstup

Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. Rec. Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-627-5, 109 s.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
Recenzenti:
Jozef Golian, Stanislav Kráčmar
Podiel UVLF:
89 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-627-5
Rozsah:
109 s.
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský