Publication output

Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse.

About the publication

Record:
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
Year:
2019
Category:
BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
UVMP share:
100 %
Edition:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 173-176
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89738-19-9
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak