Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse.
Informácie o publikácii
Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
40 %
15 %
15 %
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 173-176
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský