Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka.
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
Year:
2019
Category:
BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:
30 %
10 %
VATAŠČINOVÁ Tatiana
5 %
BENEŠOVÁ Lucia
30 %
GOLIAN Jozef
5 %
KRÁL Martin
5 %
POSPIECH Matej
5 %
WALCZYCKA Maria
5 %
HERNIK Józef
5 %
UVMP share:
40 %
Edition:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 182-186
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89738-19-9
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak