Publikačný výstup

Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka.

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - WALCZYCKA, Maria - HERNIK, Józef. Vplyv technológie výroby na senzorickú kvalitu neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského pasterizovaného mlieka. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 182-186.
Rok vydania:
2019
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
VATAŠČINOVÁ Tatiana
5 %
BENEŠOVÁ Lucia
30 %
GOLIAN Jozef
5 %
KRÁL Martin
5 %
POSPIECH Matej
5 %
WALCZYCKA Maria
5 %
HERNIK Józef
5 %
Podiel UVLF:
40 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 182-186
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský