Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? [Is cocoa color the most important quality criterion?].
About the publication
Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? [Is cocoa color the most important quality criterion?]. In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63.
Year:
2019
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
95 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ŠILHÁR Stanislav
Edition:
XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby)
XIX. Food products safety and quality management - human health (agriculture-commerce-services)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 55-63
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-48-5
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
Language:
slovak