Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? [Is cocoa color the most important quality criterion?].
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? [Is cocoa color the most important quality criterion?]. In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ŠILHÁR Stanislav
Vydanie:
XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby)
XIX. Food products safety and quality management - human health (agriculture-commerce-services)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 55-63
Vydavateľ:
ELSEWA
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89385-48-5
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk:
slovenský
Poznámka: