Dôkaz aditívnych pšeničných a sójových proteínov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch metódou ELISA [ELISA detection of the added wheat and soya proteins in the heat processed meat products].
About the publication
Record:
MARCIN, Andrej - FENCÍK, Rudolf - MATI, Rastislav. Dôkaz aditívnych pšeničných a sójových proteínov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch metódou ELISA [ELISA detection of the added wheat and soya proteins in the heat processed meat products]. In: Bulletin potravinárskeho výskumu. 2000. ISSN 0231-9950, Roč. 39, č. 2(2000), s. 135-147.
Year:
2000
Category:
ADF - Scientific papers in other domestic journals
Authors:
UVMP share:
65 %
Edition:
Bulletin potravinárskeho výskumu
Roč. 39, č. 2(2000), s. 135-147
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
0231-9950
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
Language:
slovak