Publikačný výstup

Dôkaz aditívnych pšeničných a sójových proteínov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch metódou ELISA [ELISA detection of the added wheat and soya proteins in the heat processed meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCIN, Andrej - FENCÍK, Rudolf - MATI, Rastislav. Dôkaz aditívnych pšeničných a sójových proteínov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch metódou ELISA [ELISA detection of the added wheat and soya proteins in the heat processed meat products]. In: Bulletin potravinárskeho výskumu. 2000. ISSN 0231-9950, Roč. 39, č. 2(2000), s. 135-147.
Rok vydania:
2000
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
FENCÍK Rudolf
30 %
MATI Rastislav
5 %
Podiel UVLF:
65 %
Vydanie:
Bulletin potravinárskeho výskumu
Roč. 39, č. 2(2000), s. 135-147
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0231-9950
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
slovenský