Publication output

Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca [Application of organic feed in the diet enriched with important polyunsaturated fatty acids and pigments on quality poultry meat].

About the publication

Record:
BARTKOVSKÝ, Martin. Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca [Application of organic feed in the diet enriched with important polyunsaturated fatty acids and pigments on quality poultry meat]. Košice : UVLF v Košiciach 2020. 119 l. + CD-ROM.
Year:
2020
Category:
DAI - Dissertation and habilitation works
UVMP share:
0 %
Publisher:
UVLF v Košiciach
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Range:
119 l.
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak