Publikačný výstup

Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin. Účinok skrmovania fermentovaných biokrmív, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty, na kvalitu produkovaného hydinového mäsa : doktorandská dizertačná práca. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 119 l. + CD-ROM.
Rok vydania:
2020
Kategória:
DAI - Dizertačné a habilitačné práce
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
119 l.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský