Publication output

Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails].

About the publication

Record:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - MIŠKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails]. In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 85-88.
Year:
2020
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
98 %
Autori vydania:
SASÁKOVÁ Naďa, GREGOVÁ Gabriela, TAKÁČOVÁ Daniela, PAVOLOVÁ Henrieta
Edition:
Voda a klimatické zmeny
zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020
USB kľúč, S. 85-88
Publisher:
UVLF v Košiciach
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-659-6
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak