Publikačný výstup

Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails].

Informácie o publikácii

Zápis:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - MIŠKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails]. In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 85-88.
Rok vydania:
2020
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
98 %
Autori vydania:
SASÁKOVÁ Naďa, GREGOVÁ Gabriela, TAKÁČOVÁ Daniela, PAVOLOVÁ Henrieta
Vydanie:
Voda a klimatické zmeny
zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020
USB kľúč, S. 85-88
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-659-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský