Vplyv xantohumolu na nutričné zloženie a oxidačnú stabilitu mäsa japonských prepelíc [The effect of xanthohumol supplementation on nutritional composition and oxidative stability of meat in japanese quails].
About the publication
Record:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VASIĽ, Milan. Vplyv xantohumolu na nutričné zloženie a oxidačnú stabilitu mäsa japonských prepelíc [The effect of xanthohumol supplementation on nutritional composition and oxidative stability of meat in japanese quails]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 25-30.
Year:
2020
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
HREDZÁK Slavomír
Edition:
Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The 29th Scientific Symposium with International Participation
29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 25-30
Publisher:
Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89883-11-0
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak