Publikačný výstup

Vplyv xantohumolu na nutričné zloženie a oxidačnú stabilitu mäsa japonských prepelíc : [The effect of xanthohumol supplementation on nutritional composition and oxidative stability of meat in japanese quails]

Informácie o publikácii

Zápis:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VASIĽ, Milan. Vplyv xantohumolu na nutričné zloženie a oxidačnú stabilitu mäsa japonských prepelíc : [The effect of xanthohumol supplementation on nutritional composition and oxidative stability of meat in japanese quails] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 25-30.
Rok vydania:
2020
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
HREDZÁK Slavomír
Vydanie:
Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The 29th Scientific Symposium with International Participation
29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 25-30
Vydavateľ:
Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89883-11-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský