Publication output

HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products].

About the publication

Record:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, 92 s.
Year:
2021
Category:
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...)
Reviewers:
Jaroslav Legáth, Pavel Naď
UVMP share:
100 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-734-0
Range:
92 s.
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak