Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids].
About the publication
Record:
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
Year:
2022
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
Authors:
MAKIŠ Andrej
11 %
18 %
18 %
18 %
SLANÝ Ondrej
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
20 %
UVMP share:
74 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník vedeckých prác
online, S. 205-209
Publisher:
Garmond
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-007-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak