Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids].
Informácie o publikácii
Zápis:
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
MAKIŠ Andrej
11 %
18 %
18 %
18 %
SLANÝ Ondrej
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
20 %
Podiel UVLF:
74 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník vedeckých prác
online, S. 205-209
Vydavateľ:
Garmond
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-007-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský