Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti.
About the publication
Record:
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
Year:
2022
Category:
O3 - Professional output of publication activity from the journal
Output type:
CLA - article
Authors:
UVMP share:
90 %
Edition:
Maso
Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45
Country of issue:
Czech Republic
ISSN:
1210-4086
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak