Publikačný výstup

Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti.

Informácie o publikácii

Zápis:
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Maso
Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1210-4086
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský