Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin].
About the publication
Record:
LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KOTĚŠOVSKÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 32-34.
Year:
2023
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRI - contribution
Authors:
LAUKOVÁ Andrea
20 %
FRAQUEZA Maria Joao
15 %
ALFAIA Cristina
15 %
FOCKOVÁ Valentína
15 %
KANDRIČÁKOVÁ Anna
10 %
KOTĚŠOVSKÁ Natália
10 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
15 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 32-34
Publisher:
SSPLPVV
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-028-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak