Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin].
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KOTĚŠOVSKÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 32-34.
Rok vydania:
2023
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRI - príspevok
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
20 %
FRAQUEZA Maria Joao
15 %
ALFAIA Cristina
15 %
FOCKOVÁ Valentína
15 %
KANDRIČÁKOVÁ Anna
10 %
KOTĚŠOVSKÁ Natália
10 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
15 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 32-34
Vydavateľ:
SSPLPVV
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-028-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský