Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin].
About the publication
Record:
LAUKOVÁ, Andrea - FOCKOVÁ, Valentína - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 50.
Year:
2021
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
FOCKOVÁ Valentína
0 %
ŠČERBOVÁ Jana
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-734-0
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak