Publikačný výstup

Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom : [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin]

Informácie o publikácii

Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - FOCKOVÁ, Valentína - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Kmeň Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 izolovaný zo spišských párkov a jeho citlivosť ku bakteriocínom : [The strain Staphylococcus schleiferi SSch/KNSP3 isolated from meat product “spišské párky“ and its susceptibility to bacteriocin] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 50.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
FOCKOVÁ Valentína
0 %
ŠČERBOVÁ Jana
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-734-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský