Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V3
2024
V3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - EFTIMOVÁ, Jarmila. Stravovacie preferencie u študentov a zamestancov na UVLF [Dietary preferences of students and staff at UVLF]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2024. ISSN 2585-9609, Roč. 6, č. 2 (2024), s. 110-130.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin. Vývoj mikrobioty počas fermentačného procesu vína [Development of microbiota during the fermentation process of wine]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 67-70.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 40-43.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
2024
V2
2024
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - REITZNEROVÁ, Anna - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Ochrana a welfare ošípaných počas prvej fázy pred zabíjaním na bitúnku [Protection and welfare of pigs during first phase of slaughter in the slaughterhouse]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 107-114.
2024
V2
2024
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Očista pečene ako reštart pre zdravé chudnutie. In: Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu. Dni praktickej obezitológie a metabolického syndrómu : Výživa a metabolocký syndróm. 1. vyd. Bardejov : Slovenská spoločnosť praktickej obezitológie, 2024. 2024. ISBN 978-80-69061-01-9, s. 60.
2024
O3
2024
O3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Bobuľové ovocie v prevencii civilizačných ochorení. In: Bedeker zdravia. 2024. ISSN 1337-2734, Roč. 20, č. 4 (2024), s. 20-21.
2024
O3
2024
O3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Bylinkové čaje a ich účinky na zdravie. In: Bedeker zdravia. 2024. ISSN 1337-2734, Roč. 20, č. 2 (2024), s. 54-55.
2024
O3
2024
O3
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana. Obsah bioaktívnych látok v zelenine a ich vplyv na zdravie. In: Bedeker zdravia. 2024. ISSN 1337-2734, Roč. 20, č. 4 (2024), s. 56-57.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 22