Publication output

Zníženie exkrécie dusíkatých látok u moriek po príjme humínových látok a pozitívny vplyv na obsah bielkovín v stehennej svalovine [Decrease of crude protein excretion by turkeys after dietary intake of humic substances and the positive effect on protein content in the thigh muscles].

About the publication

Record:
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - BUJŇÁK, Lukáš - MOLNÁROVÁ, Štefánia. Zníženie exkrécie dusíkatých látok u moriek po príjme humínových látok a pozitívny vplyv na obsah bielkovín v stehennej svalovine [Decrease of crude protein excretion by turkeys after dietary intake of humic substances and the positive effect on protein content in the thigh muscles]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 244-247.
Year:
2024
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRI - contribution
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, KRÁČMAR Stanislav, CAPCAROVÁ Marcela
Edition:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality: Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 244-247
Publisher:
Garmond
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-056-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak