Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing].
About the publication
Record:
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
Year:
2024
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
Authors:
UVMP share:
60 %
Autori vydania:
BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, HUDÁK Marek
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja
Meat and meat products - current problems and trends in production and marketing
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 584-592
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-822-4
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak