Vplyv technologickej úpravy na sekundárne metabolity v mrazených potravinách [Influence of technological treatment on secondary metabolites in frozen foods].
About the publication
Record:
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Vplyv technologickej úpravy na sekundárne metabolity v mrazených potravinách [Influence of technological treatment on secondary metabolites in frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 314-324.
Year:
2025
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, HUDÁK Marek, MAŠLEJ Miloš
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri
Scientific proceedings of the International scientific conference Hygiena Alimentorum XLV. Trends in the production and sale of quality and safe poultry, fish and game products
Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, s. 314-324
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-852-1
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak