Publication output

Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov.

About the publication

Record:
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
Year:
2001
Category:
BCI - Scripts and textbooks
Authors:
PRÍBELA Alexander
0 %
SABOLOVÁ Gabriela
0 %
UVMP share:
0 %
Publisher:
IVVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-968464-6-9
Range:
189 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
 

Citations:

2012-2012: [4] JANČOVIČOVÁ, Jana - STARUCH, Ladislav. Porovnanie masiel dostupných na slovenskom trhu pomocou senzorického hodnotenia. In V. vedecká konferncia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 [elektronický zdroj]. - Bratislava, 2012 : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. ISBN 978-80-970552-6-4, s. 304-308.
2011-2011: [3] MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ZDOLEC, N. - MÁRTONOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of supplementation of Phytogenic feed additives on performance parameters and meat quality of broiler chickens. In Slovenian Veterinary Research do r.1999 Zbornik Vet.Fak.Univ.Ljubljana. ISSN 1580-4003, 2011, vol. 48, č. 1, s. 27-34.
2009-2009: [4] MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj - OBERHAUSEROVÁ, Katarína - KIŠ, Ondrej. Výskyt rizikových prvkov u voľne žijúcej zveri. In UVL. Vedecké práce doktorandov. IV. ročník, Košice, 9. september 2009. - Košice : UVL, 2009, s. 70-72.
2009-2009: [4] MARCINČÁK, Slavomír - NEMCOVÁ, Radomíra - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - ŠVEDOVÁ, Martina. Impact of feeding of flaxseed and probiotics on meat quality and lipid oxidation process in pork during storage. In Slovenian Veterinary Research do r.1999 Zbornik Vet.Fak.Univ.Ljubljana. ISSN 1580-4003, 2009, vol. 46, č. 1, s. 13-18.
2008-2008: [4] CABANOVÁ, L. - KANTÍKOVÁ, Mária - ŠKUNTOVÁ, O. S čím sa stretneme pri konzumácii mäsových výrobkov. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 186-188.
2008-2008: [4] MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj. Výskyt rizikových prvkov v mäse voľne žijúcej zveri. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 248-250.
2008-2008: [4] SOPKOVÁ, Drahomíra. Kvalita produktov živočíšneho pôvodu. In EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VII. Medzinárodná vedecká konferencia, Košice, UVL, 22.-23. apríl 2008. - Košice : UVL, 2008, s. 152-155.
2007-2007: [1] SPERNAKOVA, D. - MATE, D. - ROZANSKA, H. - KOVAC, G. Effects of dietary rosemary extract and alpha-tocopherol on the performance of chickens, meat quality, and lipid oxidation in meat storaged under chilling conditions. BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 2007, vol. 51, no. 4, p. 585-589.